Old Mamasan er et menneske fullt av laster – og en av de store lastene jeg har er røyking. Jeg har røkt 20 til dagen i over 20 år. Jeg har gjort mer eller mindre helhjertede forsøk på å slutte, men har så langt kun lykkes i pauser på noen måneder.

Jeg er også skeptiker-light, mye takket være skeptiker-blogger som Rasjonalitet og Saksynt. Akkurat denne ideen jeg nå slenger ut er inspirert av et innlegg på Rasjonalitet’s facebookside:

Ingunn Sigurdsdatter presenterer på sin åpne Facebook-profil et tilbud så godt at man vel nesten ikke kan si nei til…

Posted by Rasjonalitet on Tuesday, 28 July 2015

Jeg har da altså følgende utfordring til dere som behersker Healing: Heal meg røykfri!

Dette burde jo være lettjente penger for en ekte Healer. Så hvor mye er det verdt for meg å slutte å røyke – og hva har jeg råd til å betale for denne Healingen? Jo, 25.000 NOK.

5.000,- utbetales etter en uke

10.000,- utbetales etter 6 måneder

og de siste 10.000,- etter 12 måneders røykfri tilværelse.

Hvorfor denne oppdelingen? Jo, fordi jeg vet av egen erfaring at å slutte å røyke ikke er hovedproblemet. Hovedproblemet er å ikke begynne igjen!

Vi må også legge premissene her, røykeslutten skal ikke være assistert av røykeplaster, nikotintyggegummi eller noe som helst av dess like. Du skal heller ikke be meg lese Allen Kerrs røykesluttbok (tro meg, den virker kun på intelligente mennesker). Røykeslutten skal foregå utelukkende ved bruk av Healing, og da nødvendigvis fjernhealing da jeg slettes ikke har tenkt å bevege meg bort fra godstolen.

Jeg forventer at du som Healer helbreder meg fra både den fysiske og psykisk avhengigheten, og at de sosiale triggerne ikke lenger.. eehh… nettopp, trigger lysten på en sigg.

Hvorfor ber jeg om hjelp fra Healere? Jo, fordi jeg er lei av påstander om at Healere kan både diagnostisere og helbrede omtrent alt et menneske kan lide av. Her får du diagnosen servert på et sølvfat: jeg røyker! Jeg er også lei av svar som “du må bare tro” når håndgripelige bevis blir etterspurt. Jeg har her et helt konkret problem, og resultatet er målbart. Enten healer du meg røykfri for alltid, eller du healer meg røykfri for en periode, eller du healer meg IKKE røykfri. Kan du helbrede gikt og åreforkalkninger, bør en røykeslutt være peanuts for en ekte Healer. Og jeg blir endelig røykfri. Det må vel kunne sies å være en vinn-vinn situasjon?

I tillegg kan du jo også få stoppa kjeften på Tjomlid’n en gang for alle, det kan ikke annet enn å være positivt for deg og dine Healer-kollegaer. Lykkes du med å heale meg røykfri, skal vi også ta en prat om den breie ræva mi.

Vi må nødvendigvis sette opp avtaler på mail eller dess like – slik at jeg vet hvilken Healer som lykkes med å heale meg røykfri.

Tar du utfordringen? Legg igjen en kommentar, så etablerer vi kontakt.

11017847_10153352166461622_3695892182984247075_n
Jålekaffi og røyk er fast følge i Drollehålå i Casa Molduus

Blogglisten hits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

9 thoughts on “Heal meg røykfri!

  1. The healer is closer than you think. First look up the “Stages of Change” model on Google and read it. Now decide which of those stages you are in. Write the stage on a piece of paper backwards along with the word healer. Both should be in large letters. Now walk to bathroom and hold the paper up to the mirror.just under your chin. Moe it slowly up toward the top of your head. The healer is right under the word “Healer.” Enjoy the money every six months.

    Like

  2. Når det kommer til å ikke begynne igjen så handler det om viljestyrke, og hvor vidt du lar deg selv falle for fristelsen! Håper du finner en indre styrke til å slutte med røykingen ☺️ Hvis det skulle vise seg at fristelsen er for stor, ta kontakt med Svein Magne Pedersen. Han er utrolig, og anbefales.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s