Jeg skrev i går et blogginnlegg, Heal meg røykfri!, som et svar til Ingunn Sigurdsdatters (egentlig Røiseland) innlegg på sin åpne facebookprofil, hvor hun tilbyr diagnose-reading og healing for 350 kr. Ja, denne dama er den klarsynte healeren, og Dronning av Konspirasjonsteorier, som erklærte sitt belånte hus som egen stat – og nektet å betale både lån og kommunale avgifter – og trodde hun oppgav sitt statsborgerskap ved å gi passet sitt til borgermesteren. Vittig nok er hun også uteksaminert fra Märthas engleskole, og gikk mest sannsynlig i samme klasse som mitt tidligere bekjentskap, som jeg har skrevet om her.

Jeg la inn blogginnlegget mitt som svar i Ingunns innlegg på hennes åpne facebook-profil, ledsaget av et høflig spørsmål om hun kunne hjelpe med røykeslutten.

Da jeg snaue 30 minutter senere ville gå inn igjen og se om det var kommet nye, interessante (eller morsomme) innlegg, fant jeg meg ekskludert fra hennes profil. Utelåst. Curbed. Avvist. Rejected. Denied. Blokkert. Revoked. Refusert. Banned.

11703328_10153352741241622_3259888095912832380_n
(egenhendig knabba i et kommentarfelt på facebook, sannsynligvis på Rasjonalitet)

Etter det initielle sjokket og det hysteriske gråtetoktet gav seg noe, tok jeg til å tenke ut mulige forklaringer.

1. Damen kan ikke heale.

2. Damen har ikke lyst på pengene mine.(Jeg har dessverre ingen poteter å tilby)

3. Damen leste tidlig i blogginnlegget at jeg er skeptiker-light, og nekter meg behandling på det grunnlag. Selvsagt ville jeg stille med åpent sinn og la meg heale – ellers er jo hele prosjektet dømt til å mislykkes. Hvilket ville være kontra-produktivt, jeg ønsker jo å slutte å røyke!

4. Damen praktiserer healing ved å blokkere sine subjekter, slik at hun er sikker på at hun ikke kan beskyldes for verken cold eller warm reading. Jeg vet jo ikke hvordan slikt noe foregår. Dersom damen sitter og healer meg akkurat nå (dypt magadrag), så funker det ikke (dypt magadrag). Og det vet hun – hun er jo klarsynt.

Uansett grunn, synes jeg at hun som tjenestetilbyder kanskje burde gi beskjed på skikkelig vis. Å bare bli blokkert sånn uten videre, uten tilbakemelding, uten kommunikasjon – føles som mobbing, sågar jentemobbing av verste sort; utestenging og baksnakking! Jepp, den går vi for: Jeg føler meg mobbet av den klarsynte healeren Ingunn Sigurdsdatter. Mobbet, sier jeg!

11707630_10153353848396622_249423482096366079_n
Healer-mobbet røyker

Selv om Ingunn nekter meg healing, står tilbudet. Dersom du er Healer og tror du kan heale meg røykfri er det altså 25.000,- NOK å hente. Ta kontakt i kommentarfeltet.

Blogglisten hits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s