Fem dager etter “Heal meg røykfri!” -innlegget ble lagt ut og delt, er det enda ingen healer som har meldt seg og akseptert premissene. De jeg har kontaktet direkte har blokkert meg på flekken, uten noe svar. Noen få har kontaktet meg, men de går ikke med på premissene. De skal ha forhåndsbetalt – men det er ikke jeg villig til 🙂 Hvordan skal jeg kunne vite – der jeg ligger på soffan og “åpner meg for å motta helende, universiell energi” – at vedkommende healer faktisk gjør det han/hun tar betalt for å gjøre? For alt jeg vet sitter de og spiller angry birds, piller seg i nesa og ler hele veien til banken!

Det virker på meg slik at det forventes at kunden skal stole fullt og helt på healeren – mens healeren tar intet ansvar og stoler heller ikke på sin kunde. De “tror ikke på diagnoser” – men like forbanna skal de psykoanalysere kunden?

Healer – Det er en bakenforliggende blokkering som hindrer deg i å leve ditt liv fullt ut i tråd med din sjel og ånden og universiell energi og lys og varme. Jeg vil gjerne fjerne blokkeringene i deg.

Mamasan – At det var?

Healer – Jeg vil finne årsaken til at du røyker, fortell om din tidlige barndom, var der noen hendelser som satte spesielle spor i deg?

Mamasan – Jeg røykte ikke i min tidlige barndom.

Det de driver med her er å leite frem noe de kan skylde på dersom de skulle bli konfrontert med at healingen mislykkes. De trenger mer tid (les: mer penger) for å løse opp blokkeringen fra den gangen da bla bla bla. Noe som de kan slenge tilbake på deg; det er din egen jævla feil at healing ikke virker på deg, du er ikke åpen nok! Hvilket er ganske så forvirrende, da mange healere reklamerer på sin hjemmeside at healing funker som bare rakker’n uansett om du tror på det eller ei.

Et annet eksempel (og rimelig morsomt et, om jeg får si det selv) på at de fisker etter noe de kan skylde på når hvis de mislykkes:

Healer: Hvor mye er det verd for DEG å slutte å røyke?

Mamasan: 25.000,-

Healer: Jeg mener hva er det verdt for deg PERSONLIG å slutte å røyke?

Mamasan: 25.000,-

Healer: Jeg mener ikke tall, kan du prøve å sette ORD på hva verdien av å slutte å røyke er for deg som person, som menneske?

Mamasan: Tjuefem tusen.

Noe som går igjen, er – foruten å kreve forhåndsbetaling – at de ikke kan/vil garantere noe som helst, og det er pasienten som på egen risiko lar seg behandle av en healer. De har ingen refusjonsordning, for dersom healingen ikke fungerer er det fordi pasienten ikke er åpen nok! Eller som Old Mamasan vil si det: Om du er korka nok til å la deg svindle, er du vel dum nok til å akseptere at du ikke er åpen nok!

Da veldig mange healere også hevder et klarsyn (synskhet) synes jeg det er helt legitimt å spørre seg hvorfor man må kontakte dem i det hele tatt. Dersom de er synsk, og har et kall om å hjelpe mennesker, da burde jo alle desperate rop om hjelp fanges opp av den synske? Og det gjør det nok. Helt sikkert. Men de kan ikke heale bare sånn uten videre – de må vente til kunden tar kontakt, slik at de får inndrevet pengene. Næringsvett, heter det visst.

Det healerne jeg har hatt kontakt med, ynder å forfekte, i litt ymse ordelag, er “Men jeg er helt ekte, altså! Helt sant!” Det kan selv ikke Old Mamasan krangle på. Jeg tror at de jeg har snakket/chattet med har vært helt ekte personer, av kjøtt og blod (og dermed ikke maskiner). No worries – det tror jeg! Men at de kan heale? – Not convinced, gitt! Disse helt ekte healerne er også veldig interesserte i å stoppe alle lurendreierne som deler deres selvbedrag yrke. De er med andre ord helt villige til å kaste konkurrentene under bussen – så lenge de selv blir tatt på alvor som helt ekte healere. Det sier litt om graden av FPP – Fantasy Prone Personality, og gjerne iblandet et aldri så lite snev av Napoleon-kompleks. Regner ikke med at noen healer blir fornærmet når jeg sier de har en eller annen grad av FPP, de bryr seg jo ikke om diagnoser. Diagnoser finnes ikke, alt er energi og energi er alt. 

Old Mamasan synes det er respektløst, uetisk, umoralsk og direkte slemt å ta penger for en totalt ubrukelig tjeneste, og når de mislykkes øker de byrden hos kunden ved å påstå at det er noe enda mer galt med vedkommende: Du er ikke åpen nok.

Men. Tilbudet står; 25.000,- til den som kan heale meg røykfri. Og i mellomtiden tester jeg ut sånne gratis fjernhealing-sessions som tilbys på trynebokji. Skal holde dere oppdatert 🙂

Love and light, baby! Love and light!

11813483_10153361738301622_1635522090851673262_n (1)

Blogglisten hits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

One thought on “Søket etter en healer fortsetter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s