Old Mamasan har latt seg fjernheale. Yupp!

Jeg fikk med meg en på onsdag, en i dag, og en som sender healing til meg hver gang han har sjangs. Han øker innsatsen ved å slenge på en bønn for meg. Ikke noe jeg har bedt om, men om bønnen hjelper ham å heale så er det bare å kjøre på.

Dette foregår slik at man søker på “healing” på facebook, melder seg inn i et par grupper og venter på at fjernhealings-sesjoner annonseres. Man skriver da “ja takk” under annonseringen, venter til den oppgitte tiden og slenger seg på soffan. Og ligger der og blir helbredet for både skjørbuk, kreft, angst og røyking.

Jeg har overhodet ikke noe å utsette på sofaens fortreffelighet hva gjelder komfort og egnethet for avslapning. Deilig å ligge på soffan en times tid, og man kan dermed trekke slutningen at å bli fjernhealet er deilig. Etter endt sesjon skriver man “tusen takk” inne på healingssiden. Noen legger til at de kjente energiene jobbe med nakkeslengen, eller at de ble varm i hele kroppen og det var så deilig atte! For all del, jeg ønsker alle en time på soffan hvor de kjenner seg varme og gode. Flott det! 🙂

Men dere kom vel ikke hit for å lese om hvor deilig det er å slange seg på soffan. Jeg tenker dere har lyst på en oppdatering, og eventuelt en konklusjon på om noen har klart å heale meg røykfri. Jeg kan si med 100% sikkerhet at fjernhealing ikke kan kurere røyking. Jeg er tilbøyelig til å tro at fjernhealing ikke kan kurere noe som helst.

Men det visste dere vel?

HealingHands
Sånn typisk “healing”-bilde disse galningene ynder å slenge om seg på nettet. Knabba på google.

Blogglisten hits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

2 thoughts on “Statusrapport etter fjernhealing.

  1. Thanks!

    Hehe this was just a quick follow up on some earlier posts in norwegian. I am thinking that I will write about this topic in english in a while.

    Did you know that it is harder to translate then to just write it in english to begin with? I have found that out the hard way… 😜

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s