(English version: Relish much?(and Toad in the Hole))
Hva med litt grillrelish til pølsa eller burgeren? (Og dersom du har lyst på skikkelig gode pølse- eller hamburgerbrød, lager du dem selv: Hamburger/pølsebrød)
GRILLRELISH
- 4 store, hele sylteagurker
- ½ rød paprika
- ½ gul paprika
- 1 liten rødløk
- 4 ss eplesidereddik
- Saft og revet skall av 1 sitron
- 1 ss sukker
- 1 ts kvernet svart pepper
- 1 ss finhakket dill
- Havsalt
Rens og finhakk løk, paprika og sylteagurk
Bland alle ingrediensene bortsett fra salt, i en liten kjele
Gi det et oppkok, reduser varmen og la det småkoke i 10 minutter.
Avkjøl og smak til med salt
Og så – ha det på pølsa eller burger’n og NYT!
Og bare fordi jeg ikke kan skrive ordet Hamburger uten å flire, her er litt underholdning mens du venter på at relishen skal bli ferdig:
TOAD IN THE HOLE
I dag ble relishen servert til “Toad in the hole” – som er kjempeenkelt og godt. Det er rett og slett pølser i Yorkshire Pudding. Klikk på linken her: Tradisjonelle Yorkshire Puddings for oppskrift. Ha all røra i en stor ildfastform, legg pølsene i og stek i ca 30 min. Serveres vanligvis med kokte grønnsaker, potetstappe og en løksaus. Men det fungerte utmerket med grillrelish også 🙂
Se gjerne også mine andre sommer-favoritter:
Rabarbra Marengs Pai (og en liten Margarita)
Lun laks-, mango- og nudelsalat
Looks yummy! 😉 xoM
LikeLiked by 1 person
Yum indeed 🙂
LikeLiked by 1 person
Ser ut så man skulle vilja gå och laga till det med en gång. 👌🍲
LikeLiked by 1 person
Relishen dobler jeg oppskriften på og har stående i kjøleskapet, og drar den frem hver gang det er grill på gang. Toad in the hole er fint om du ikke har pølsebrød liggende. 🙂
LikeLike
Jag äter ju inte vanligt bröd alls, tål inte vete, men det går alltid att hitta på alternativ. Och tips på maträtter är aldrig fel!
LikeLiked by 1 person