Steng nå ned den teite gruppa deres, da! Det er jo BARE en jævla facebookgruppe! Er det verdt denne massive kritikken å holde den åpen? For hva? For at dere skal få sitte i et «trygt forum» og snakke dritt om kvinner, barn, dyr, muslimer og jeg vet ikke hva? Er det så jævlig viktig for dere?

For vet dere hva? Dere suger! Dere har bevist gjentatte ganger at dere IKKE er kapable til å håndtere en gruppe av et slikt omfang og kaliber. Dere går jo på snørra så det synger her! Snakk om å mislykkes! For der dere mente dere skulle ha et trygt fora hvor sjefen ikke så hva dere skrev, vel det stemte vel ikke helt, gjorde det vel? Hele Norge vet det. Sjefen. Venner. Kona di. Søstra di. Dattra di. Mora di.

Ja, hva sier mora di til dette? Du vet, hun som lærte deg å spise med skei. Hun som smurte zinksalve i rumpa di for at du ikke skulle bli sår når du dreit på deg. Hun som trøsta deg og tørka tårene dine når de andre barna var stygge med deg. Tror du hun er stolt av vetle guten sin?

Hva sier kona di? Synes hun du er et kjempecatch til mann? Liker hun at du driver ei gruppe hvor 13-årige jenter skal grisepules og babyer kastes i veggen? Nå som hun vet hva slags dritt du holder på med i den teite gruppa di, vil hun fremdeles kysse deg? Brekker hun seg i vemmelse når hun ser på deg?

Dattra di, hvordan reagerte hun da hun ble konfrontert på skolen med hva pappa har sagt om jenter på hennes alder? Ble hun stolt av pappaen sin? Føler hun seg trygg under ditt tak? Har du tenkt å skrive det samme om henne neste gang du drekker øl med gutta på nett?

Hva tenkte dere som delte hevnporno av Sophie Elise? Seriøst, hva er tankegangen bak en slik handling? Sitter dere der og napper dere i loffen og tenker at den hora der fortjener å sjikaneres på det groveste? Hvorfor det? Fordi hun er mer suksessrik enn deg? Er det misunnelse som ligger bak? Eller er du bitter på at du aldri i verden vil ha nubbsjangs på et flott støkke som henne? Ikke bare er hun en vakker, ung kvinne, men hun er tydeligvis smart til tusan. Hun tjener jævlig mye penger på bloggen sin, og det må du være rimelig smart for å få til. Markedsføring, det viser hun tydelig at hun kan. Pen, rik OG smart – det må jo være selve guttedrømmen! Er det der det ligger, prøver du å tiltrekke deg hennes oppmerksomhet? Vel, i så fall tror jeg kanskje du må jobbe litt med metodikken din, lille venn. Sophie Elise trenger ikke å ta til takke med drittsekker.

Tror du Sophie Elise, Ingrid og den 13-årige jenta er imponert over hvor tøff du er når du skriver at du vil grisepule dem? Har du virkelig så liten pikk at du må tøffe deg på nett?  Må du kompensere for at du må stikke finger’n i ræva og rope slange for å skremme den lille, sure snoppen din ut? Patetisk er det du er.

Lille venn, få ballene dine ut av håndveska di og oppfør deg som folk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s