(This recipe is written in Norwegian, to read it in english, click the link: Parsley covered Cod)

Her er en kjempegod variasjon på torsk. All slags fisk kan selvsagt benyttes, juster bare steke lengden i forhold til hvilken fisk du bruker.

Server med poteter og grønnsaker, f.eks. gulerøtter.

1-14445976_10154248923896622_8799302647426943294_n-0023-4 personer:

  • 500 g torskefilet
  • ½ ts salt
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss smeltet smør
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 3-4 ss strøkavring, eller en loffskive
  • 1 liten purre, finhakket
  • ½ bunt persille, hakket

Legg torskefileten i en ildfast form. Dryss salt og drypp sitronsaft over. Bland smør, hvitløk, strøkavring, purre og persille. Fordel blandingen over fisken. Stekes på midterste rille til overflaten er gylden og sprø. 200 grader i ca. 20 minutter.

 

One thought on “Torsk med Persilledekke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s